Postaráme se i o váš affiliate program.

BLOG O AFFILIATE MARKETINGU

Spouštíme affiliate program GoOrganic.cz, e-shop pro zdraví a detoxikaci organismu

Detoxikační kúry, zelené potraviny nebo přírodní kosmetika. To je pouze zlomek toho, co najdete na GoOrganic.cz. Tento e-shop je zkrátka rájem, který bude zbožňovat každý vegetarián či vegan, stejně jako i ti, kteří si jen chtějí o trochu polepšit se životosprávou.

Dnešním dnem tak posilujeme naše portfolio affiliate kampaní v segmentu zdravého životního stylu a vítáme GoOrganic.cz do Networku!

Tento krok asi není nikterak překvapující, neboť za e-shopem stojí stejný tým, který spravuje LadyBio.cz, kterému se v naší síti nesmírně daří. A věříme, že GoOrganic.cz bude stejně úspěšný! ????

Základní specifikace programu:

  • Provize: 12 %
  • Cookies: 30 dní
  • Průměrná objednávka: 600 Kč

(Navíc dáváme 300 Kč každému partnerovi, který se zaregistruje do naší sítě!)

Proč propagovat GoOrganic.cz?

Velkou výhodou GoOrganic.cz je to, že nabízí opravdu komplexní nabídku zboží. Zákazníci zde mohou pravidelně kupovat bylinné tinktury, sušené potraviny nebo tělovou kosmetiku a jednou za čas si vybrat i nový odšťavňovač nebo domácí pekárnu.

Partnery jistě bude zajímat, že nejúspěšnějším sortimentem jsou detoxikační přípravky, a to zejména zboží značky Neera. Ke konverzím také pomůže fakt, že je k těmto očistným kúrám často doprava zdarma.

S průměrnou objednávkou čítající 600 Kč a pěknou 12% provizí je GoOrganic.cz skvělým doplňkem k našim dalším kampaním, jako je třeba LadyBio.cz nebo Tarani.cz, který by mohl naším partnerům přinést zajímavou odměnu.

Co program nabízí?

Propagace sortimentu pro zdravý životní styl. Detoxikační a bylinné produkty jsou čím dál oblíbenější. Jejich propagaci pak můžete dobře kombinovat s našimi dalšími affiliate programy ze segmentu krásy a zdraví.

Doprava zdarma nad 1800 Kč a u vybraného zboží. Nikdo nechce platit za dopravu, když nemusí. Doprava zdarma se pak vztahuje i na vybrané kousky z nejprodávanějšího zboží.

Předpřipravené propagační materiály. XML už máme připravený k okamžitému nasazení do vašich katalogů. V přípravě už jsou také tematické bannery.

Možnost vytvoření materiálů na míru.Propagačních materiálů nabízíme hromadu. Chybí nějaký? Po domluvě ho můžeme dodat. ????

Máte dotazy ohledně affiliate programu GoOrganic.cz?

Jsme na Facebooku – https://www.facebook.com/groups/690712204436902/

Jsme na Twitteru – https://twitter.com/affilagency

Jsem na emailu – milan@affiliateagency.cz

Jsem na telefonu – 774 206 092

Líbí se vám tyto podmínky? K tomu abychom z toho udělali skvělý affiliate program, potřebujeme ty správné parťáky. Pojďme makat jako tým!

Kdyby vás cokoliv trápilo nebo byste potřebovali s něčím pomoct, jsem tu pro vás.

Sdílejte tento článek

Milan Pichlík

Zakladatel agentury AffiliateAgency.cz a affiliate partner s více než 5 lety zkušeností v online podnikání. Velký fanoušek kryptoměn.