Vybrali jsme 15 nejlepších článků z affiliate a online marketingu za červenec 2019

Půl léta je za námi, někteří se vracejí z dovolených, druzí ji pak netrpělivě vyhlížejí. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, nezapomeňte si přidat do čtečky náš červencový výběr! ????

Z Československa

Nemůžeme začít ničím jiným než zprávou, že se Affiliate Agency Network spojuje se sítí eHub, o čemž si můžete přečíst na blogu Milana Pichlíka. Věříme, že našim partnerům i inzerentům tak nabídneme ještě kvalitnější služby! ????

A co že je ten eHub? O této síti a jejím vzniku vám asi nejlépe poví její zakladatel, Ondřej Hájek, kterého vyzpovídal Jirka Rostecký z Mladého Podnikatele. Stejně tak můžeme doporučit i Ondrovy rady, jak měřit a vyhodnocovat affiliate marketing.

Samozřejmě nemůžeme opomenout další kolo rozhovorů s affiláky v režii Ondry Martínka. V červenci vyzpovídal Michala Vávru, Petra Šedivého a Mária Roženského.

Máte na webu sidebar? A víte vůbec, jestli vám k něčemu je? Affilák Maigi doporučuje, abyste se na něj vykašlali a třeba si tím zvýšili výkon webu o více než 70 %.

A když už budete u toho redesignu, co třeba přejít na novou grafickou šablonu? A rovnou tu vlastní! To udělal Pepa Kroupa a se svými výsledky se pochlubil na svém blogu.

Grafickou část webu už máte vyřešenou, tak teď se můžete dát do renovace vašeho obsahu. Jak na takový kvalitní content, který budou milovat návštěvníci i vyhledávače, vám ukáže Milan Pichlík.

Na Mozu se tento měsíc objevila zajímavá infografika, která pojednává o tom, jaké jsou rozdíly mezi odkazy a jak se liší jejich váha. Český překlad si připravil Drago z 404m.com.

Máte už dost SEO a chtěli byste zkusit třeba PPC? Takových 5 základních tipů a triků pro PPC kampaně od Adama Dvořáka si můžete přečíst na blogu agentury eVisions.

Ze zahraničí

A možná PPC kampaně budete opravdu potřebovat, jelikož současný trend organického trafficu je jasný: Google webům přináší čím dál méně návštěvníků. Více v článku Matta Southerna z SearchEngineJournal.com.

Pár tipů, jak získávat návštěvnost pro vaše webové stránky, aniž byste se museli spoléhat pouze na Googlu, si pak připravil Si Quan Ong z Ahrefs.

Na Ahrefs byl pak publikován ještě jeden zajímavý článek od Joshuy Hardwicka, a to s tématem content marketingu, včetně 7 reálných ukázek a nápadů, jak je zreplikovat.

Nakonec se vám může hodit i toto opáčko z interních odkazů na NichePursuits.com, kde vám Spencer Haws poví, kdy takové odkazy používat a jaké jsou ty nejlepší praktiky.

Zapomněli jsme na nějaký článek?

Podělte se o něj s námi v komentářích!

Spouštíme affiliate programy Trikator.cz a Sportinator.cz, vtipná trička pro každého

Vtipná trička a konkrétně pak e-shop Trikator je důvodem, proč před pár lety affiliate v ČR i na Slovensku zažil takový boom a proč mnozí z nás přičichli právě k online projektům.

Jsme tak ohromně nadšení, že právě tuto legendu tuzemského affilu můžeme přivítat v naší síti Network, ke které se Trikator.cz společně s bratrským e-shopem Sportinator.cz dnes připojují.

A díky všestrannému sortimentu, který lze přizpůsobit téměř každé cílovce, vás snad ani nemusím dlouze pobízet, abyste těchto léty ověřených kampaní využili! ????

Pokračovat ve čtení „Spouštíme affiliate programy Trikator.cz a Sportinator.cz, vtipná trička pro každého“

Spouštíme affiliate program DesignShoes.cz, e-shop (nejen) s dámskou obuví

Pohodlná a trendy obuv, tak svůj sortiment popisuje e-shop DesignShoes.cz, který však mimo dámských bot nabízí i kabelky, batohy a hodinky.

A je mi velkým potěšením vám dnes představit našeho nového inzerenta, jímž je právě Design Shoes. Módní segment v Networku je tak opět zase o něco silnější. ????

Ať už propagujete naše módní kampaně nebo s nimi teprve chcete začít, věříme že DesignShoes.cz bude skvělým partnerem pro vaše affiliate projekty!

Pokračovat ve čtení „Spouštíme affiliate program DesignShoes.cz, e-shop (nejen) s dámskou obuví“

Spouštíme affiliate program Wikyhracky.cz, e-shop pro děti a školáky

wikyhračky affiliate

Přes 25 let na trhu, více než 50 prodejen a nespočet spokojených zákazníků. To je e-shop Wikyhracky.cz, jenž patří mezi největší hračkárny v České republice.

A dnes bychom vám rádi oznámili, že Wiky nyní najdete také v affiliate síti Network! Našim partnerům tak dále rozšiřujeme nabídku stále rostoucího segmentu hraček a školních potřeb!

Oprašte své projekty nebo vytvořte nové, naskočte na vlnu hraček a vydělávejte spolu s Wikyhracky.cz a dalšími affiliate kampaněmi v Networku! ????

Pokračovat ve čtení „Spouštíme affiliate program Wikyhracky.cz, e-shop pro děti a školáky“

Spouštíme affiliate program AgatinSvet.cz, e-shopu s hračkami pro děti všeho věku

Jednou z největších a nejaktivnějších komunit na internetu jsou maminky. A právě ty jsou hlavními zákaznicemi e-shopu AgatinSvet.cz, jenž nabízí zábavný i výchovný sortiment pro děti bez rozdílu věku.

Je tedy mým nesmírným potěšením oznámit vám, že se AgatinSvet.cz přidává do sítě Network! Nejen že tak rozšiřujeme naši nabídku o nový segment, ale jsme moc rádi, že ji rozšiřujeme právě tímto silným inzerentem!

Jsme si jisti, že touto spoluprací pomůžeme spoustě našich partnerů, kteří cílí právě na skupiny maminek, a zároveň nabídneme zajímavý program pro affiláky, kteří s registrací do Networku ještě vyčkávali. ????

Pokračovat ve čtení „Spouštíme affiliate program AgatinSvet.cz, e-shopu s hračkami pro děti všeho věku“